B.A.S. Mobiliteitsbeheer is dé partner voor al uw mobiliteitsvraagstukken. Zo kan u een auto drie tot maanden maanden in een FLEX-LEASE oplossing kiezen. Vervolgens kan u doorgroeien naar een SHORT-LEASE aanbieding met een duur van drie tot zes maanden. Uitendelijk volgt een volledig op maat gesneden LONG-LEASE oplossing (twee jaar en meer).

MOBILITEITSBEHEER

B.A.S. Mobiliteitsbeheer is een op maat dienstenpakket waarmee we uw totale mobiliteitsbehoefte resultaatgericht invullen en managen. Naast de aanzienlijke tijdwinst worden er flinke besparingen voor uw organisatie gerealiseerd en krijgt u daadwerkelijk inzicht in de mobiliteit van uw organisatie.

Wij gaan voor een optimale inzet van uw wagenpark!

Wat bieden we u?
• Hoge mate van flexibiliteit in vorm van vervoer en periode van gebruik
• Processturing en bewaking
• Aflevering op locatie
• Kilometerregistratie middels Track & Trace (geen bijtelling)
• Prijzen vanaf € 10,- per dag All-in
• Volledige ontzorging

MVO & TEVREDEN WERKNEMERS

 

“Als eigenaar van dit bedrijf ben ik supertrots op waar we staan, en dus dik tevreden!
Maar niet alleen ik moet tevreden zijn, de mensen die voor en met B.A.S. werken staan hoog in het vaandel. Zonder hun inzet ben ik nergens…

Op maatschappelijk vlak de ogen open houden is zeker ook aan B.A.S. besteed. Wij letten goed op met welke materialen we werken en besteden volop aandacht aan hergebruik van een en ander. Daarnaast kijken ook op kantoor naar het verbruik van water en electriciteit.

Simpel, effectief en goed voor de medemens en milieu!

ALTIJD DE JUISTE OPLOSSING

B.A.S. Mobiliteitsbeheer heeft een ruim aanbod voertuigen. Van een kleine auto naar een mooie middenklasser, tot en met een compleet ingerichte werkbus. En alles wat er tussenin past. Afhankelijk van uw wensen en eisen komen wij altijd met een passend aanbod. Meestal zijn de factoren van invloed met name het aantal kilometers en de duur van de overeenkomst. B.A.S. kijkt verder dan dat. De werkzaamheden en mogelijk nodige aanpassingen aan het voertuig zijn altijd bespreekbaar.
Cars-02
Cars-03