Nijverheidsweg 9

5527 AG Hapert

0800 33 34 440

info@belbas.eu

Maandag - Vrijdag

08:00 - 18:00 uur

Bas Mobiliteit

B.A.S. Mobiliteitsbeheer staat voor Bright Automotive Solutions en is dé organisatie die op maat gemaakte dienstpakketten levert, waarmee een organisatie in haar mobiliteitsbehoefte wordt voorzien. Door tijds- en kostenbesparing krijgt een organisatie daadwerkelijk inzicht in haar mobiliteit. B.A.S. Mobiliteitsbeheer heeft een ruim aanbod aan voertuigen. Een kleine auto, een middenklasser of een compleet ingerichte werkbus. Bij B.A.S. Mobiliteitsbeheer is de keuze reuze. Er wordt voor de organisatie een passend aanbod gemaakt. De factoren die hierop meestal van invloed zijn, zijn het aantal kilometers en de duur van de overeenkomst. B.A.S. Mobiliteitsbeheer kijkt verder, want werkzaamheden en aanpassingen aan het voertuig zijn ten alle tijden bespreekbaar. B.A.S. Mobiliteitsbeheer beschikt over de juiste kennis, ervaring en middelen om in de gehele Benelux organisaties van hun mobiliteitsbehoeften te voorzien. 

Flex-Lease
Short-Lease
Long-Lease

De naam flex lease zegt het zelf al, een flexibele manier van lease. Bij flex lease word er geen contract afgesloten je zit dus nergens aan vast. Tenminste, niet eentje met de voorwaarde dat je verplicht bent de leaseperiode af te ronden. Als sprake is van een veranderde behoefte kan de auto afgestaan worden aan de maatschappij en heb je de mogelijkheid om voor een ander model auto te kiezen die beter bij de huidige situatie past van de klant.  

Shortlease is een relatief nieuwe vorm van auto leasen. Het is een vorm van operational lease maar dan met een korte leaseperiode. Je profiteert bij shortlease dan ook van volledige flexibiliteit gecombineerd met alle voordelen van een traditionele lease. Shortlease is al mogelijk vanaf 1 maand en dus ook een interessant alternatief voor huren. 

z

Algemene voorwaarden

  • Algemene voorwaarden
  • Privacy Policy

Contact

  • Nijverheidsweg 9
  • 5527 AG Hapert
  • 0800 33 34 440
  • info@belbas.eu

Openingstijden

  • Maandag - Vrijdag
  • 08:00 - 18:00 uur