Nijverheidsweg 9

5527 AG Hapert

0800 33 34 440

info@belbas.eu

Maandag - Vrijdag

08:00 - 18:00 uur

Team_BasMobiliteit
Over Bas Mobiliteit
B.A.S. Mobiliteitsbeheer is dé organisatie die op maat gemaakte dienstpakketten levert, waarmee een organisatie in haar mobiliteitsbehoefte wordt voorzien. B.A.S. Mobiliteitsbeheer levert intelligente oplossingen voor complexe mobiliteitsvraagstukken van bedrijven. Door het verscheidene aanbod aan flex-lease, short-lease en long-lease, kan B.A.S. Mobiliteitsbeheer iedere organisatie in de Benelux voorzien van passende mobiliteitsbehoeften. Om een continue dienstverlening aan de relaties daadwerkelijk te kunnen waarborgen, staat ons eigen 24/7-service center ter beschikking. B.A.S. Mobiliteitsbeheer biedt aflevering van het voertuig op locatie, lage prijzen vanaf tien euro per dag en een volledige ontzorging voor de klant. Kostenbesparend, oplossing- en klantgericht en helder en overzichtelijk, dat is B.A.S. Mobiliteitsbeheer. 
Foto-Andre
Andre Bleyenberg

De juiste oplossing voor onze klanten, dit is iets waar ik naar streef. Helaas worden veel ondernemers vastgezet in een bijna wurg contract voor een auto. Dit is echt zonde want een ondernemer dient juist flexibel te kunnen schakelen. Dit is de reden dat ik Bas mobiliteit ben gestart. Vanuit een vraagstuk van de markt, maar effectief voor iedere ondernemer.

foto Max
Max Bleyenberg

Als accountmanager bij Bas mobiliteit zorg ik ervoor dat de klant van het juiste advies wordt voorzien op het gebied van mobiliteit. Wij leveren dienstpakketten op maat gemaakt waarmee wij iedere organisatie kunnen voorzien van een mobiliteitsbehoefte. 

Ruben van Veenendaal

Relatiebeheer is van belang voor iedere ondernemer. Klanten hebben soms vragen of willen gewoon voorzien worden van een stukje extra advies. Hiervoor mogen mensen mij altijd bellen. Bij ondernemers zie je vaak dat behoeftes veranderen in een levensfase van het bedrijf. Voor Bas mobiliteit is het dan ook van belang dat wij meegroeien met onze klanten. 

Contact

Openingstijden